Információk rendszerezése a könyvtárban 3. rész Információforrások a weben - Kiss Danuta (2021)
Keresőgépek; Google – speciális keresés, Google Scholar; Science Research; meta-keresők; portálok és weblapok, mint szabad hozzáférésű információforrások; szabad és korlátozott elérésű adatbázisok a SOE KKL honlapján; Erdészeti Tallózó; a világháló rétegei; DOAJ; Internet Archive