Információk rendszerezése a könyvtárban 2. rész Dokumentum-tipológia, a szakirodalom feldolgozása és értékelése, információkeresés- és szolgáltatás - Kiss Danuta (2021)
Dokumentum-tipológia; dokumentum-azonosítók; a szakirodalom feldolgozása és értékelése; információkereső nyelvek típusai – ETO; hazai és külföldi elektronikus katalógusok és más adatbázisok