Különböző haltápokkal takarmányozott afrikai harcsa (Clarias gariepinus) és tok hibrid (Acipenser ruthenus x Acipenser baeri) halakból származó filék tápanyagtartalom- és zsírsavszerkezet vizsgálata - Szathmári László (ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 2013)
MatarkaID=1923699