Roller Kálmán visszaemlékezése a Sopron Divisio Kanadába kerüléséről (1956-1957) és a folytatásról - Roller Kálmán (1987)
Az 1987-ben készült hangfelvételen Roller Kálmán emlékezik vissza a Sopron Divisio Kanadába kerülésére, beszámol a Divisio életéről, áttekintést ad a Vancouverben végzettek sorsáról.