Többfunkciós, könnyűszerkezetes gyermekhordozó - Takács Orsolya (2013)
Diplomamunkám kiválasztása, megfogalmazása során számos ötlet merült fel bennem, mégis a babakocsi megvalósítására esett a választás. Úgy gondolom ez a feladat igen összetett és átfogó tudást igényelt. Véleményem szerint magába foglalta tanulmányaim döntő részét, hiszen az ergonómia, statika, anyagismeret területein a modellezésen keresztül nagy utat kellett bejárnom egy teljes kép kialakításához. További fejlesztéseket igényelve látok lehetőségeket az általam kialakított formában és szerkezetben. Céljaim megvalósításra kerültek, egy könnyed, légies konstrukció keretében. Igyekeztem egy esztétikus, látványos formát a praktikus felhasználhatósággal ötvözni, melyet a felhasználók szívesen alkalmaznak, megkönnyítve mindennapjaikat.