A büntetés-végrehajtás és reintegráció építészeti kihívásai a XXI. században - Büntetés-végrehajtási Intézet terve - Prikoszovits Donát (2022)
A szakdolgozatom célja rámutatni a XXI. századi magyar büntetés-végrehajtási rendszer problémáira és azok építészeti megoldásaira, alkalmazva a globálisan javuló tendenciát mutató intézmények design és orientációs törekvéseit.