Adatfeldolgozás Pythonnal - Módli Gellért (2022)
Internetről különböző nyílt adatforrásokból összegyűjtött nemzetközi labdarúgó mérkőzések, nemzeti bajnokságok adataiból adatstruktúra kialakítása, az adatok előkészítése, tisztítása Python libraryk segítségével. A szakdolgozati munka célja: adatelemzés minél sokrétűbb Python libraryk használatával. Bemutatni a Python adta lehetőségeket összefüggések keresésére, csapatok mérkőzés erősségének prediktálására, mérkőzések eremények alakulása játékos állomány függvényében. Célkitűzés továbbá a kapott eredmények vizualizációja, Python grafikus lehetőségekkel, ill. web-es felületen.