Visszáru feladatokat támogató modul fejlesztése és illesztése Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszerhez - Tóth Krisztián (2022)
A Szakdolgozat a Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszer fejlesztésével foglalkozik. A rendszer általános tulajdonságainak bemutatásával kezdődik. Majd a korábbi verzió, a Microsoft Dynamics NAV és a Business Central közötti különbségeket mutatja be. Kitér a programozási nyelv (Application Language), valamint a fejlesztő környezet (Visual Studio Code) jellemzőinek ismertetésére. Bemutatom a dolgozat szempontjából fontos üzleti logikai részt, ide tartoznak a visszáru folyamatokat. Az ismertető jellegű fejeztek után pedig következik a fejlesztés megtervezése, annak megvalósítása majd pedig tesztelése. Az alap rendszerben nincs lehetőség ki listázni a visszáruzható tételeket. Mindent manuálisan kell elvégezni, több page között kell navigálni. Ez a bővítmény ezt a problémát hivatott megoldani.