Lakóbútor tervezése kisbuszba - Horváth Gergő (2022)
Szakdolgozatom témájául egy kisbuszba való bútor tervezését választottam, amely egy olyan szekrény, ami két személy számára képes magában tárolni egy gördeszkás trip (kirándulás) során a szükséges eszközöket, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa a kiránduló személyeknek. A bútor alapanyaga nyír rétegelt lemez, amelyet rendkívüli jó terhelhetősége és könnyűsége miatt választottam. Célcsoportomként a hozzám hasonló fiatal felnőtteket, párokat céloztam meg, akik számára elérhető egy kisbusz és egy nyugodt hétvégi pihenésre vágynak egy kisbusz belső korlátai között. Az ötletek kialakulásában motivált, más cégek és emberek egyedi beépített kisbuszai lakóbuszai. A szakdolgozatom végén található a termék műszaki rajzai és látványtervei.