EUTR – A faanyagterméklánc regisztrációs rendszer bevezetése Magyarországon - Sarusi Illés (2022)
A faanyagterméklánc regisztrációs rendszer bevezetése Magyarországon, EU-s kötelezettség alapján Szoftverfejlesztés Projektmenedzsment Folyamatmenedzsment megközelítések