Játékasztal tervezése - Rigó Adrienn (2022)
A szakdolgozatom témája egy kétszemélyes társasjátékok céljára kialakított asztal tervezése volt. A termék célcsoportja kifejezetten tág, nem zárja ki egyik korosztályt, nemet vagy hovatartozást sem. Célom az volt, hogy mindenki, aki szeret játszani tudja használni az asztalom. Az okból kifolyólag a nagy átlagra lett méretezve. Egyszerű, ismert, közkedvelt és viszonylag gyors lefolyású társasjátékokat választottam a termékemhez. Így az olvasáskészség hiánya, vagy a két fél eltérő beszélt nyelve sem jelent akadályt. A bútorom fő alapanyaga a hegyi juhar. Ezeket a fákat gyakran használják hagyományos sógi és gó táblák készítéséhez. Mivel ezek keleti játékok, ezért az asztal stílusa is ázsiai. A szakdolgozozatom végén bemutatásra kerül az általam tervezett termék látványtervei, valamint a végleges műszaki rajzok.