Hőskor a számítógépes játékok világában - Kasza Ábel (2022)
Szakdolgozatomban a számítógépes játékok programozási, grafikai és egyéb technikai fejlődését vizsgálom a játéktervezés kezdetétől. Valamint azokat a mérföldköveket, amik mentén kialakult a gyerekek rajongása a számítógépes játékokhoz. Diplomamunkám főbb kiindulási pontjairól is szó esik.