Perverto Perodika - Fétiskultúra hatása az újmédiaművészet területein - Nyerges Kincső (2022)
Fétiskultúra megjelenése a fotóművészetben, ezek megjelenésének módjai, ebbe tartozó fotók elemzése, fétisillusztrációs kiadvány készítése/tervezése.