Többfunkciós munkabútor - Benkő Balázs (2022)
A fogorvosi rendelő épített bútorrendszeréből kimozgatható bútorzati modul elemként/"gépként" szolgál a helytakarékosság optimalizálásával. A fogászati beavatkozások során orvosi oldalról a tehermentesítés célzottan előtérbe helyezésével támogatva és kiszolgálva azt eszköztároló egységként szolgál. Többfunkciós működés ás használat, ülő- és álló munkavégzést egyaránt lehetővé téve.