A fa építészeti alkalmazása, a környezetbarát szemléletmód megvalósítása a faépítészetben - Csorbai Péter (2022)
Jelenlegi nehézségek, amelyekkel az építőipar területén találkozhatunk. Környezettudatos szemléletű tervezés és ezek beépítése egy épületbe. Anyagok és technológiák, amelyek segítenek ezt a szemléletet a gyakorlatba átültetni.