Városi térhasznosítás-Aeropóniás növénytermesztő épületek - Torma Mária (2022)
Aeropóniás növényeket termesztő épületet tervezek, olyan helyszínre ami nem használatos, ezzel is hasznosítva a tereket. Egy elhagyott csarnokban hozom létre a tervemet, és bővítem ETFE fóliás rendszerrel, amely parazita módon kapcsolódik hozzá az épületemhez. A szakdolgozatomban kutattam az Aeropóniát, az ETFE fóliát, a parazita építészetet és a nem használatos helyek újragondolását.