Az Egészséges Budapest Program (EBP) bemutatása és eredményei - Tóvizi Attila (2022)
Az Egészséges Budapest Program előkészítését, bemutatását és eredményeit tartalmazza a dolgozat. Minden idők legjelentősebb egészségügyi fejlesztése a főváros és Pest megye fekvő- és járóbeteg-ellátó intézményeinek vonatkozásában.