Eseménynaptár - Mészáros Ádám (2021)
Egy Laravel alapokon működő webes alkalmazást készítettem. A felhasználók tudnak regisztrálni magára a weboldalra és az ott lévő eseményekre is. Lehetőség van a hagyományos email alapú regisztráció mellett Facebook és Google fiókkal történő regisztrációra is. Eseményeket csak a weboldal kezelője tud létrehozni. Az eseményeknek van nevük, időpontjuk, leírásuk, létszámuk, helyük és opcionálisan Google térképet is lehet megadni például egy útvonallal. Az eseményre történő regisztrációnál megadható, hogy hány fő érkezik az eseményre, itt külön vannak bontva a felnőttek és a gyerekek. A weboldal kezelője láthatja az eseménynél, hogy hány gyerek és felnőtt fog érkezni. Az eseményre történő regisztrációról a felhasználó email formájában visszajelzést kap. Az emailben az esemény időpontja és a helyszíne kerül elküldésre, hogy ezek a fontos információk könnyen elérhetőek legyenek a felhasználóknak akár a telefonjukról is, anélkül, hogy be kelljen lépniük a weboldalra. Amennyiben a felhasználó módosítani vagy törölni akarja a regisztrációját erre lehetősége van a weboldalon keresztül A weboldal üzemeltetője képes módosítani az eseményeket és a felhasználók regisztrációit is, akár törölni is tudja a regisztrációkat és a felhasználókat. A weboldal felülete mobilon és tableten is kényelmesen használható