A vállalati konfliktuskezelés kommunikációjának támogatása coaching segítségével - Hatos Péter (2021)
Egy vállalati, középvezetői szintű konfliktuskezelési probléma feldolgozása a coaching oldalról és ezen konfliktuskezelési probléma megoldásának coaching koncepciója.