Portfólió - Fehér Zsolt (2021)
Bevezetés A portfólió A portfólió felépítése Kulcskompetenciák és pedagóguskompetenciák Pedagógus kompetencia területe – szakirodalmi áttekintés, reflexiók A tanuló személyiségének fejlesztése, Az egyéni bánásmód érvényesítése A tanulói csoportok, közösségek alakulásának segítése, fejlesztése A szakmódszertani és szaktárgyi tudás A pedagógiai folyamat tervezése A tanulás támogatása, szervezés és irányítás A pedagógiai folyamatok és a tanulók értékelése A kommunikáció, a szakmai együttműködés és A pályaidentitás Az autonómia és a felelősségvállalás Összegzés Irodalomjegyzék Jogszabályok Mellékletek