GNSS mérések pontossági vizsgálata turistautak felméréséhez. - Takács Gergő (2021)
A dolgozatom célja, az volt, hogy megvizsgáljam a műszerek pontosságát a turistautak térképezésében. Ehhez a Soproni Egyetem botanikus kertjében állandósítottam 11 darab pontot, valamint a Soproni-hegységben kijelöltem 4 darab tesztpályát. Ezeken a helyszíneken végeztem el méréseimet, melynek eredményeképp következtetni tudtam a pontossági adatokra.