Pontfelhők webes megjelenítésének lehetőségei a Soproni Egyetem Botanikus Kertjében - Szloboda Tibor (2021)
Ebben a dolgozatban a Soproni Egyetem Botanikus Kertjéről készült lézeres letapogatásokkal előállított pontfelhők web alapú megjelenítését mutatom be a Potree webes megjelenítő alkalmazásával. A pontfelhő, amivel dolgoztam 129 157 429 pontból áll és valamivel több, mint 18 ha területet fed le. Ezen keresztül bemutatom a Potree alkalmazását egy web szerveren, valamint a beépített eszközök működését, és azok programozását.