Erdei fülesbagoly (Asio otus Linnaeus, 1758) téli táplálkozásának vizsgálata városi környezetben (Vas Megye) - Molnár Dániel (2021)
Dolgozatomban a városi környezetben telelő erdei fülesbaglyok (Asio otus) táplálkozását vizsgáltam a telelőhelyeken gyűjtött köpetek segítségével. 5 településről, ezeken belül 6 helyről gyűjtöttem köpeteket 2019. január végén és február első felében. A köpetekben található mintákat a helyszínek és a gyűjtési idő szerint rendeztem, majd meghatároztam őket. Így egy átfogó képet kaptam arról, hogy a különböző helyeken mivel is táplálkoznak a fülesbaglyok, illetve arról, hogy a táplálékállat közösségek mennyire változatosak a különböző élőhelytípusokban.