Őzgazdálkodás a Németkéri Vadásztársaság területén - Puskás Győző (2021)
Őz vadgazdálkodás a Németkéri vadásztársaság területén Németkéri vadásztársaság területén történő vadgazdálkodás bemutatása, elejtett őz trófeák adatainak felhasználásával az időjárás befolyásoló hatásának vizsgálata. Őz általános jellemzése illetve a témához kapcsolódó irodalmak felhasználása. Kimutatható összefüggés az agancsfejlesztési ciklus alatti hőmérséklet illetve a következő évi agancstömeg változás között.