A ráckevei lőtér új pályáinak tervezése Planning of the new ranges in the Ráckeve (Hungary) shooting ground. - Asók Marcell (2021)
Szakdolgozatomat a ráckevei lőtéren végeztem 2021 júliusától, októberig. Munkám során kimértem a meglévő pályákat, az épületeket, a lőtér határvonalait, továbbá új pisztolypályákat és egy 600 m hosszúságú belövő pályát jelöltem ki. Méréseimet egy közvélemény kutatás előzte meg, melyhez egy kérdőívet is készítettem. Ezek a mérések a tulajdonos által kért információs térkép elkészítéséhez voltak szükségesek.