Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása - Béli-Jáger Dorina (2021)
Dolgozatomban a fine dining és a hagyományos magyar éttermek közötti eltéréseket mutatom be. A gasztronómia kialakulásával kezdtem egészen a mai a jelenlegi időszakig. Kifejtem a fine dinig éttermek jellemzőit majd a kérdőívem segítségével megtudtam az emberek étterembe járási szokásait valamint, hogy mennyire vannak tisztába a fine dining éttermek jelentésével. Végül pedig egy rövid összefoglalóval zártam dolgozatomat.