Az edző-sportoló-szülő kapcsolat hatása a teljesítményre - Tóth Andrea (2021)
A dolgozat azt vizsgálja, hogy a jobb teljesítmény elérésében, van-e szerepe a edző-szülő-sportoló kapcsolati háromszögnek. Befolyásolja-e sportoló gyermeke teljesítményét, ha a kapcsolat egyensúlya elmozdul valamelyik résztvevő felé. A hármas kapcsolati rendszer vizsgálata kérdőíves módszerrel. A teljesítményt befolyásoló tényezők vizsgálata. Mellékletben megtalálhatók a kutatás során használatos kérdőívek.