Pozitív-negatív téri forma-logikai játék - Gurdák Viktória (2021)
A játék célja egy plasztikus "torony" felépítése egy belső objektum köré pozitív-negatív tériségen alapuló darabrészek segítségével, melyek logikai sorban követik egymást. Tervezésem utat mutat egy egyedi szemszögből vizsgált valósághoz. E tapasztalati út a szakdolgozat által levezetve a téri orientáció lehetőségét vizsgálja. Célom ezzel a térszemléletet formáló eszközzel az, hogy megismerjünk egy bonyolultabb vizuális rendszert a játék inverz oldalának megismerésével.