Újszülöttek és csecsemők látásának fejlődését segítő vizuális játékok - Bogdán Kinga (2021)
Szakdolgozatomba összefoglalom a kisgyermekkor látásának fejlődését, a játékok fontosságát. Milyen módszerek segítik a gyermekeket a fejlődésben, majd kitérek saját vizsgamunkám bemutatására, a baba-kártyákra és annak fontosságára.