Kültéri pihenő-tanuló pavilon - Zsigmond Anita Mária (2021)
Diplomamunkám témája, melyhez szakdolgozatomban kutatok egy modern pavilon egyedi külleme és exkluzív belsőépítészeti megtervezése, akár a benne végzett tevékenységhez mérten személyre szabott designnal és elnyűhetetlen minőséggel. Diplomamunkámmal segítek eligazodni az aktuális trendek, stílusok, formák és anyagok világában úgy, hogy közben írásomban ismertetem a pavilonhoz fűződő használati idényeket.