Digitalizáció a bankok világában - Nagy Roland (2021)
A dolgozatom célja az elektronikus rendszer kialakulásának kezdete, illetve a mai életünk-ben való részvételének a fontossága. Ezek közül is az internetbank és a mobilbankingra té-makörének elemzését tűztem ki célul, valamint ezeknek a hétköznapi használatát mutatom be a Budapest Bank Zrt.-nél használható Business Terminál és Internetbank segítségével. A záródolgozat az alábbiak szerint épül fel: • Az elektronikus bankszolgáltatások kialakulása és csoportosításuk • Budapest Bank Zrt. rövid bemutatása • Business Terminál bemutatás és használata • Internetbank bemutatási és használata • Az online-banking előnyei és veszélyei • Összegzés és javaslatok