Úszást támogató játékok - Pető Henrietta (2021)
Tervezésemnél, egy olyan több funkciós tárgy alkotása volt a cél, ami több korosztálynak is megfelelő eszköz lehet a vízben.Egy olyan formát alakítottam ki a tárgynak, ami tükrözi a használatát. Gyors, áramvonalas és kissé egy vízcsepp formát ölt föl, ami visszautal a vízre.