Portfólió - Polgárné Sarok Edit (2021)
A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán töltött szűk egy év adott lehetőséget arra, hogy a pedagóguspályához szükséges ismereteket megszerezzem. Ez az időszak sajnálatosan rövid és a koronavírus-járvány miatt személytelen volt, hiszen az egyetemi oktatás jó része, valamint az összefüggő egyéni gyakorlat is online formában zajlott le. Mégis, a kreativitás, a problémamegoldásra való hajlam, a segítő környezet hozzásegített ahhoz, hogy a lehető legtöbb ismeretet megkapjam ahhoz, hogy pedagógussá váljak. Ezt a folyamatot mutatom be a portfóliómban.