Vízi mentőeszköz tervezés - Illés Olivér (2021)
Mentőbója újratervezése a magyar Vízimentő Szakszolgálatnak. Újszerű forma megalkotásával amit a tengeri rája formája inspirált.A dolgozat a vizimentők történetének, eszközeinek és munkájának kutatásával tárja föl a tervezéshez szükséges célmeghatározásokat, formai követelményeket.