A fantasy műfaj megjelenítése számítógépes játékokban - Tömördi Sára (2021)
Szakdolgozatomban elemzem a fantasy műfajú számítógépes játékok megjelenítését. Az első számítógép megjelenésétől vizsgálom a múltban megjelenő játékokat, amik befolyásolták a műfajban létrejött programokat. A Blizzard Entertainment játékait elemzem. Tervezési folyamataikat vizsgálom, mindezt saját gondolataimmal egészítem ki.