A jóga szimbólumrendszerének kutatása a médiamegjelenések tükrében - Hangodi Júlia Csenge (2021)
A dolgozat a jóga archaikus szimbólumainak interpretációit vizsgálja a médiakommunikációban. Történeti, filozófiai, módszertani, egészségügyi, piaci, arculattervezési és forrásteremtési aspektusok mentén végzett kutatás.