KISGYERMEKKORI OKOSESZKÖZ-HASZNÁLAT PRO ÉS KONTRÁI - Bednár Ica (2021)
Szakdolgozatommal a kisgyermekkori okoseszköz-használat pro és kontráit kutattam. A kutatásom célja az volt, hogy rámutassak a kisgyermekkori túlzott eszközhasználat negatív hatásaira, illetve, hogy a pozitív hatásait kiemeljem. Dolgozatomban hangsúlyoztam a felnőtt korlátozásának szükségességét és a tudatos médiahasználat fontosságát.