Az angliai outdoor óvodák kialakulása, ismertetése - Kantó Lili (2021)
Dolgozatomban az Outdoor azaz a szabadtéri óvodák kialakulását, elterjedését és mai működését vizsgálom Anglián belül. Illetve összehasonlítom az itthoni óvoda rendszerrel. Majd arra is kitérek, hogy Magyarországon mennyire ismerik és mi a vélemény az alternatív irányzatokkal kapcsolatban, ahova ez a fajta koncepció is tartozik.