Toborzás, kiválasztás a koronavírus idején - Kozma Barbara (2021)
Szakdolgozatom címe "Toborzás, kiválasztás a koronavírus idején". A témát legfőképp személyes vonatkozásból választottam. Szakdolgozatom első felében tisztázom magát az toborzás, kiválasztás fogalmait, majd rátérek a koronavírus fogalmára, és annak munkaerőpiacra kietett hatásaira. Ezt követően a Covid-19 hatásáról toborzásra, kiválasztásra történő hatásáról írok. A második felében kutatásomat ismertetem és elemzem ki, amelyet elsősorban HR szakemberekkel, és toborzási specialistákkal végeztem el. A szakirodalmi részhez számos könyvet, internetes cikket, folyóiratot és tudományos kiadványt használtam fel.