SZÜLŐFÖLDEM, PÁPA-TAPOLCAFŐ JELLEGZETES NÉPHAGYOMÁNYAI, MEGJELENÉSÜK AZ ÓVODÁBAN - Tima Viktória (2021)
A falu néphgyományai, népszokásai az ott élők számára nagyon nagy jelentőséggel bír. Számomra a néphagyomány átörökítése mindig is fontos volt, természetesen ebben a néptánc iránti kötődésem is segít. A beköltözött lakosok számára is jó dolog, ha van egy közösség, akik összefognak, illetve körökbe alakulnak, ahol átadhatják egymásnak tapasztalataikat, tudásaikat.