Hatékony kommunikáció és konfliktuskezelés a családban és intézményi keretek között - Németh Csenge (2021)
A kommunikáció az egyik legfontosabb dolog a családok életében, de nem mindegy, hogy az a kommunikáció, beszélgetés milyen minőségben jelenik meg. A rossz kommunikáció vagy a kommunikáció teljes hiánya konfliktusokhoz vezethetnek a családokban. A konfliktusok kezelésére több módszer is létezik.