Integration von Kindern mit nichtdeutscher Muttersprache in Deutschland - Miklós Zsófia (2021)
Szakdolgozatomban a nem német anyanyelvű gyermekek integrációját szemléltetem, egy német nyelvű közegbe, többek között az óvodába. Kutatást végeztem, hogy a nem német anyanyelvű gyermekek hátrányt szenvednek -e szociális illetve érzelmi fejlődési területen. Kutatásomat két kérdőívvel és szakyirodalmmakal támasztottam alá.