Aprítéktermelési lánc vizsgálata a VERGA Zrt. területén - Miskolczi Réka Ilona (2021)
A VERGA Zrt. Kab-hegyi Erdészetének területén végeztem aprítéktermelési lánc vizsgálatot. Diplomamunkámban ismertetem a mérések helyét az erdőrészletekben, az alkalmazott gépeket és azok munkarendszerét és az ezekből levont következtetéseket. Célom a mérésekkel a gépek teljesítményét és hatékonyságát vizsgálva megállapítani, hogy megfelelő teljesítményt nyújtanak-e gazdasági szempontból.