Nagy akusztikai teljesítményű kompakt hangdoboz tervezése - Halmosi Péter (2019)
Nagy akusztikai teljesítményű hangdoboz tervezése, ismertesse a legelterjedtebb hangdoboz típusokat, előnyeiket-hátrányaikat, tervezzen a célkitűzéseknek megfelelő hangdobozt, elemezze annak hibáit és kínáljon rá javítási lehetőségeket.