Az agresszió megjelenése a gyermekrajzokban a média hatására - Liszi Regina (2021)
A szakdolgozatomban a gyermekrajzokban megjelenő agresszió és a média hatása közti kapcsolatot kutatom. Vizsgáltam hogy a gyermekek mennyire vannak kitéve a média hatásainak, ezt alátámasztottam a kérdőívem eredményeivel,amit szülőkkel és óvodapedagógusokkal is kitöltettem, illetve kielemeztem azt is hogy a gyermekeknek milyen műsorokat kínál az RTL Klub, a TV2 és a különböző gyermekeknek szóló csatornák a hétvégi délelőtti időszakban. Ezeket az eredményeket diagrammokon és táblázatban is szemléltettem. Több gyermekrajz elemzésével, összehasonlításával mutattam be a média hatásait.