A CSALÁD ÉS A BÖLCSŐDE KAPCSOLATA - Mészáros Melinda Judit (2021)
Első kézből tapasztaltam a bölcsöde és a szülő közti kapcsolat nehézségeit, körülményességét. Erre a tapasztalatra építve állítottam fel hipotéziseimet, melyek a dolgozatom alapját jelentik: A hagyományos papír alapó üzengetés nem hatékony. Modern bárhonnan elérhető kommunikációs csatorna létrehozása, használata. A személyes kontaktusok melett és nem helyett. Könnyen kezelhető, egyszerű elektronikus felület. A dolgozatomhoz szükséges adatgyűjtés során online kérdőíves felmérést alkalmaztam. Konklúzió: A személyes kommunikáció elengedhetetlen és pótolhatatlan. De a feltételek fenállása esetén a szülők nyitottak egy támogató elektronikus kommunikációs csatorna használatára.