Mesék a gyermekek életében - Láng Réka Judit (2021)
A mai modern világban minden fejlődik, a mese is. Manapság a napjaink része a YouTube és az internet. A gyermekek körében is nagyon elterjedt lett mesenézés szempontjából. De vajon gyermekeink a hagyományos könyveket is szeretik még, vagy már nem is találkoznak a könyv kézzel fogható formájával? Mik azok a mesetípusok, amik a legkedveltebbek a gyermekek körében? Végül mit válthat ki egy-egy mese a gyermekekből? Szakdolgozatomban ezekre választ kapunk.