A szociális menedzsment, szociális vezetés Magyarországon - Czili Annamária (2021)
A kutatási célom az volt, hogy minél széleskörűbb információt nyújtsak a szociális területen dolgozó vezetők munkájáról, feltárjam annak részleteit, ismertessem a lehetséges fejlődési alternatívákat, valamint, hogy bemutassam a hatékony szociális menedzsment, szociális vezető és vezetés jellemzőit.