Nagy Jenőné ,,Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel" pedagógiai program - Feller Katalin (2021)
A dolgozatomban Nagy Jenőné munkásságáról írtam, majd a program rendszerábrája alapján bemutattam a kutatási tevékenységeket, dokumentumokat. A kutatásomban azt szeretném vizsgálni, hogy a programban leírtak a gyakorlatban is megvalósítható, vagy esetleg vannak olyan személyi vagy tárgyi feltételei, ami miatt nehezen alkalmazható. A terepkutatásomat egy falusi óvodában végeztem, ahol az óvónők véleményére az interjú használatával tettem szert.