Grafikai technikák bemutatása saját művek alapján - Asztalos Imola Csenge (2021)
Szakdolgozatomban különböző grafikai technikákat mutattam be. Először magát a grafikát ismertettem, majd csoportosítottam. Két részre osztható fel, az egyedi,és a sokszorosító grafikára. Ezek technikáit átfogóan is ismertettem. Grafikai sorozatomban a különböző eljárásokat saját művek alapján mutattam be. Az alkotási folyamat örömteli pillanatairól és megpróbáltatásairól, tapasztalatairól is beszámoltam. A vizuális nevelés óvodában betöltött szerepéről és a sokszorosító technikák óvodai életben való megvalósítására is kitértem. Dolgozatomban használtam magyar és külföldi szakirodalmat és internetes forrásokat is.